31 maart 2018

Dit is HAVEP Attitude. De essentiële items voor iedere vakman en –vrouw

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/HAVEP® Attitude website.jpg
Voor u en uw klanten is er de splinternieuwe Attitude collectie van HAVEP. Een breed kledingassortiment samengesteld door een team van gespecialiseerde designers. Zij lieten zich bij het ontwerpen van de kleding inspireren door werkomstandigheden én werkhoudingen in de praktijk, zoals uw klanten deze dagelijks ervaren

Al 150 jaar biedt HAVEP gedegen kennis en ervaring in werkkleding: vertaald in kwaliteit en het beste resultaat. De HAVEP® Attitude werkkledinglijn is door professionals getest in de praktijk en ontwikkeld op sector en beroep, zodat de afzonderlijke kledingstukken perfect aansluiten op iedere werksituatie.

Zo hebben alle broeken een zeer goede pasvorm door de voorgevormde broekspijpen en is op strategische plekken het ijzersterke Cordura® toegevoegd, zodat het kledingstuk nog langer meegaat. Ook plaatste HAVEP versteviging in het kruis om uitscheuren te voorkomen. Nog zoiets fijns: het zeer sterke en ademende stretchdoek in de knieholtes. Geloof het, dat gaan uw klanten merken!


HAVEP gaat verder dan kwalitatieve werkkleding. De Attitude werkkledinglijn biedt de gebruiker meer uitstraling, comfort en veiligheid.

Ontdek de HAVEP Attitude collectie bij Majestic.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van bedrijfskleding kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Bestel uw HAVEP Attitude producten

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.