31 oktober 2018

7,5% korting op M-Wear reflectiekleding

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Majestic_geel_reflectiekleding_M-Wear_actie.jpg

De gehele maand november kunt u profiteren van een extra korting van 7,5% op reflectiekleding van het merk M-Wear. Wanneer u gebruik maakt van deze actie, dan doneert Majestic een deel van het aankoopbedrag aan de Movember Foundation.

Alleen in de maand november ontvangt u 7,5% extra korting op het gehele assortiment M-Wear reflectiekleding, met uitzondering van de verkeersvesten. 

M-Wear High Visibility Wear staat voor kwalitatief hoogwaardige reflectiekleding. Bij veel bedrijfsmatige werkzaamheden is zichtbaarheid van groot belang voor een goede veiligheid van de medewerkers. Enkele voorbeelden zijn werken aan de weg, in de haven, aan het spoor of werken in een donkere omgeving. Ook in andere beroepen kan reflectiekleding raadzaam zijn voor een optimale veiligheid. Alle M-Wear reflectiekleding voldoet aan de EN ISO 20471 norm.

Door op onderstaande button te klikken kunt u het gehele M-Wear reflectiekleding assortiment bekijken.

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Button bekijk het assortiment.jpg

U steunt tevens de Movember Foundation
Wanneer u gebruik maakt van deze actie, dan doneert Majestic een deel van het aankoopbedrag aan de Movember Foundation.

Movember is een jaarlijks terugkerend evenement om aandacht te vragen voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man meer in het algemeen. De Movember Foundation is de enige liefdadigheidsinstelling die het hele jaar door wereldwijd de strijd aangaat voor de gezondheid van de man. De Movember Foundation pakt een aantal van de grootste gezondheidsproblemen voor mannen aan:

  • Prostaatkanker
  • Teelbalkanker
  • Mentale gezondheid
  • Preventie van zelfmoord.

In vijftien jaar heeft de Movember Foundation wereldwijd meer dan 1200 projecten voor de gezondheid van de man gefinancierd. Het doel van de Movember Foundation is om in 2030 het aantal mannen dat te jong overlijdt met 25% te verlagen. Voor meer information over dit geweldig initiatief bezoek dan de website van de Movember Foundation.

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig op het gehele assortiment M-Wear reflectiekleding, met uitzondering van de verkeersvesten
  • Deze actie is geldig van 1 tot en met 30 november 2018.
  • Indien u deze actie online bestelt, dan wordt de korting verwerkt in de officiële orderbevestiging. Voor het plaatsen van bestellingen in de webshop dient u ingelogd te zijn met uw eigen account. Heeft u nog geen inloggegevens? Dan kunt u deze eenvoudig aanmaken. Alle informatie over het registreren voor de Majestic webshop vindt u via deze link.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Voor vragen over reflectiekleding, kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.