Vacature Account Manager m/v


Majestic Products B.V. is een internationaal opererende importeur/groothandel op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en onderdeel van het beursgenoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc (www.bunzl.com). Majestic levert vanuit een ultramodern Distributiecentrum in Bergen op Zoom een totaalpakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen aan handelsondernemingen in alle takken van industrie in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Majestic heeft als missie gesteld de betrouwbaarste groothandelspartner te zijn voor handelsondernemingen die hun klanten adviseren en voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen. Majestic wil in dit partnerschap uitblinken in logistieke prestaties en verkoopondersteunende toegevoegde waarden, zodat de persoonlijke veiligheid van de uiteindelijke gebruiker optimaal is gewaarborgd.

Ons totaalassortiment PBM’s bestaat onder andere uit:
• Arm- en handbescherming
• Bedrijfskleding
• Been- en voetbescherming
Kijk hier voor ons totaal assortiment.

Voor de uitbreiding van ons enthousiaste team in Spijkenisse zoeken wij een fulltime:

Account Manager m/v
Regio: Oost Nederland

De functie:
Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het bezoeken van bestaande en het werven van nieuwe klanten voor ons brede gamma (ruim 37.000 artikelen) Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM). Het creëren van new business en het adequaat opvolgen van leads is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je bent verantwoordelijk voor het op de juiste wijze implementeren van onze innovaties, productontwikkelingen en concepten in het toegewezen rayon. Hiertoe onderhoud je regelmatig contacten met je wederverkopers. Je brengt de markt verder in kaart, volgt trends op en signaleert opportuniteiten. Je werkt nauw samen met een ervaren commerciële binnendienst en rapporteert aan de Sales Manager.

Het profiel:
• Minimaal drie jaar commercieel succesvol als Account Manager in een B2B omgeving;
• Technische productkennis is niet vereist (interne opleiding);
• Ervaring met wholesale en/of merkvertegenwoordiging;
• Geboren verkoper die meedenkt met klant en werkgever;
• Een autonome teamspeler die graag werkt in een no-nonsense cultuur waar open en transparant wordt samengewerkt;
• Klanten/distributeurs – waarmee je lange termijnrelaties uitbouwt – waarderen je voor je inzet, opvolging en betrouwbaarheid;
• Je ontwikkelt je activiteiten zelfstandig, je bent nieuwsgierig naar wat de klant drijft en van daaruit komt jouw drive om het verschil te maken;
• Ervaring in de branche is niet direct een vereiste, maar wel een pré;
• Woonachtig in het aangegeven rayon


Geboden wordt:
De bedrijfscultuur is actiegericht met korte beslissingslijnen, waarbij teamgeest en een goede sfeer hoog in het vaandel staan. Majestic biedt jou een autonome verkoopfunctie in een ruime, bestaande markt. Je krijgt een degelijke interne opleiding en een boeiende en zelfstandige functie in een dynamische en snel groeiende onderneming met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief lease auto.

Interesse?
Denk je dat jij het verschil kunt maken voor Majestic? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV en referentienummer 82 via email naar herman.alting@majestic.nl t.a.v. Herman Alting.

Majestic Products B.V.
Postbus 80, 3200 AB Spijkenisse

- Acquisitie niet gewenst -

 

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.