Bata Industrials

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Merken/Majestic_merken_bata.png

Bij Bata draait alles om schoenen, en dat al meer dan 100 jaar. In 1894 richtte Thomas J. Bata zijn eerste schoenenfabriek op in Zlín, Tsjechoslowakije. In 1934 volgde de locatie in Best.  

De kern van Bata Industrials’ succes zit in de manier waarop we naar dingen kijken. De perfecte veiligheidsschoen voor elke werkomstandigheid ontwikkelen is een zeer complex vraagstuk, maar juist dat maakt het voor ons zo interessant! We zien het als onze missie om steeds te streven naar het hoogste niveau van veiligheid en kwaliteit, zonder in te leveren op comfort. Dit doen we door continu te innoveren. We zijn ervan overtuigd dat je jezelf beter voelt tijdens je werk met onze veiligheidsschoenen.

Bata Industrials produceert een groot deel van zijn veiligheidsschoenen lokaal. Dat is niet alleen logistiek gezien de beste keuze, maar maakt ook onze ecologische voetafdruk kleiner. 


Klik hier om de Nederlandstalige Bata catalogus te bekijken. 
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.