Bedrijfsinformatie

Majestic Products B.V. is een internationaal opererende importeur/groothandel op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en onderdeel van het beursgenoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc.

Majestic levert vanuit een ultramodern Distributiecentrum in Bergen op Zoom een totaalpakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen aan handelsondernemingen in alle takken van industrie in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Missie

“Wij zijn dé specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en bieden kennis, service en oplossingen aan dealers en hun klanten.”


 

Visie

Om de missie te behalen heeft Majestic de volgende visie:


“Wij verhogen en borgen de persoonlijke bescherming binnen Europa door te luisteren naar de behoeften van onze klanten en hier in te voorzien.”


Kernwaarden

  • Trots; wij werken met passie en plezier samen en wij zijn trots op ons bedrijf, werk en onze relaties
  • Betrokken; wij zijn betrokken met elkaar, onze klanten en leveranciers. Wij denken mee en ontzorgen
  • Bekwaam; wij verstaan ons vak en daarmee adviseren en ondersteunen wij onze klanten
  • Verantwoordelijk; al onze medewerkers nemen verantwoordelijkheid binnen hun vakgebied. Daarnaast spreken zij elkaar hierop aan.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.