Vacature Customer Service Medewerker m/v


Majestic Products B.V. is een internationaal opererende importeur/groothandel op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en onderdeel van het beursgenoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc (www.bunzl.com). Majestic levert vanuit een ultramodern Distributiecentrum in Bergen op Zoom een totaalpakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen aan handelsondernemingen in alle takken van industrie in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Majestic heeft als missie gesteld de betrouwbaarste groothandelspartner te zijn voor handelsondernemingen die hun klanten adviseren en voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen. Majestic wil in dit partnerschap uitblinken in logistieke prestaties en verkoopondersteunende toegevoegde waarden, zodat de persoonlijke veiligheid van de uiteindelijke gebruiker optimaal is gewaarborgd.

Ons totaalassortiment PBM’s bestaat onder andere uit:
• Arm- en handbescherming
• Bedrijfskleding
• Been- en voetbescherming
Kijk hier voor ons totaal assortiment.

Voor de uitbreiding van ons enthousiaste team in Spijkenisse zoeken wij een fulltime:

Customer Service Medewerker m/v

De functie:
In de breedste zin van het woord ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de afdeling Verkoop in het beheren en uitbreiden van het klantenbestand. De werkzaamheden bevatten o.a. telefonisch klantencontact, orderverwerking in SAP, offertes uitwerken, levertijdbewaking, klachtafhandeling en klanttevredenheidmetingen.

Het profiel:
Je bent een commercieel talent en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een B-to-B omgeving. Daarnaast ben je energiek, gedreven, een doorzetter, hebt een verkoopgerichte instelling, goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands (pre) en een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Je woont binnen redelijke reisafstand van Spijkenisse.

Geboden wordt:
Een uitdagende functie bij een sterk groeiende internationale onderneming. De organisatie wordt gekenmerkt door een transparante en no-nonsense cultuur, waarbij teamgeest en een goede sfeer hoog in het vaandel staan. Majestic biedt jou een boeiende en zelfstandige functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Denk je dat jij het verschil kunt maken voor Majestic? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV en referentienummer 79 via email naar herman.alting@majestic.nl t.a.v. Herman Alting.

- Acquisitie niet gewenst -

 

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.