Krijg je energie van het onderhouden van klantcontact en ben je graag de schakel tussen de klant, afdeling Inkoop en het warehouse? Dan is de functie Customer Service Medewerker bij Majestic Products B.V. op jouw lijf geschreven!

Majestic Products BV is een internationaal opererende importeur/groothandel op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en onderdeel van het beursgenoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc (www.bunzl.com).

Voor de uitbreiding van ons dynamische team in Spijkenisse zoeken wij een:

Customer Service Medewerker

Wat zijn jouw werkzaamheden als Customer Service Medewerker:

Als Customer Service Medewerker ben je onderdeel van de afdeling Sales en ben je verantwoordelijk voor het beheren en het uitbouwen van jouw eigen klantenportefeuille. Je hebt direct contact met de klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Je bewaakt de gemaakte afspraken en lost onregelmatigheden op. Onderstaande werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

 • Direct contact onderhouden met de klant over prijzen, orders, beschikbaarheid van producten
 • Je geeft klanten productadvies
 • Je werkt offertes uit en volgt deze op
 • Orderverwerking in SAP
 • Contact onderhouden met de afdeling Inkoop m.b.t. te leveren producten, levertermijnen en productspecificaties
 • Monitoren van het proces voor het naleven van de gemaakte afspraken
 • Klachten en retour afhandeling en zorgdragen voor een passende oplossing

 

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding met minimaal 2 jaar werkervaring in een business-to-business omgeving of een afgeronde HBO opleiding
 • 32 – 40 uur per week beschikbaar
 • Je bent communicatief vaardig, energiek, kan prioriteiten stellen en bent dienstverlenend
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift

Ons aanbod:

Een uitdagende functie bij een stabiele internationale onderneming. De organisatie wordt gekenmerkt door een transparante en no-nonsense cultuur, waarbij teamgeest en een goede sfeer hoog in het vaandel staan. Majestic biedt jou een boeiende en zelfstandige functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast wordt er iedere dag een gezamenlijke lunch verzorgd en is er een actieve personeelsvereniging die vele activiteiten organiseert. Kortom, alles voor een hele gezellige werkplek.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan vóór 1 maart a.s. je sollicitatiebrief met CV naar laura.vanommeren@majestic.nl. Mocht je functie inhoudelijke vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Marc Rooijakkers op het telefoonnummer 0181 475000.


- Acquisitie niet gewenst -

 

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.