FristadsBij Fristads is het onze geschiedenis, ons erfgoed, het zit in ons DNA - wij maken werkkleding. Werkkleding die we ontwerpen om ervoor te zorgen dat iedereen kan werken in de beste, functionele kleding. Of het er nu om gaat u comfortabel, veilig, warm, of droog te houden, wij bieden een uitgebreide collectie van werkkleding voor de meeste beroepen.


Bij het ontwerpen van werkkleding ligt onze focus op u en uw lichaam, evenals op de omgeving waarin u werkt. Of het nu belangrijk is dat u warm, droog of koel blijft; of u nu bescherming nodig heeft tegen elektriciteit, gesmolten metaal of gevaarlijke chemicaliën, Fristads helpt u hierbij.

Als professional wilt u goed zijn in wat u doet. U streeft naar betere prestaties, meer precisie en efficiëntie, net als wij. We willen dat uw Fristads werkkleding u helpt uw doelen te bereiken door u te beschermen en ervoor te zorgen dat u zich in iedere situatie comfortabel voelt, waardoor u het beste uit uzelf kunt halen

> Download Fristads catalogus
> Download maattabel Fristads


Bekijk Fristads producten

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.