Vacature Inventory Controller m/v


Majestic Products B.V. is een internationaal opererende importeur/groothandel op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en onderdeel van het beursgenoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc (www.bunzl.com). Majestic levert vanuit een ultramodern Distributiecentrum in Bergen op Zoom een totaalpakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen aan handelsondernemingen in alle takken van industrie in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Majestic heeft als missie gesteld de betrouwbaarste groothandelspartner te zijn voor handelsondernemingen die hun klanten adviseren en voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen. Majestic wil in dit partnerschap uitblinken in logistieke prestaties en verkoopondersteunende toegevoegde waarden, zodat de persoonlijke veiligheid van de uiteindelijke gebruiker optimaal is gewaarborgd.

Ons totaalassortiment PBM bestaat onder andere uit:
• Arm- en handbescherming
• Bedrijfskleding
• Been- en voetbescherming
Kijk hier voor ons totaal assortiment.

Voor de uitbreiding van ons enthousiaste team in Spijkenisse zoeken wij een fulltime:

Inventory Controller m/v

De functie:
Als voorraadbeheerder werk je continue aan hoge beschikbaarheid van onze voorraadproducten, met een hoge omloopsnelheid tegen minimale totaalkosten. Je werkt op de afdeling inkoop en vervult een centrale rol tussen de afdeling verkoop, logistiek en onze toeleveranciers in binnen-/buitenland. Je analyseert en beheert de voorraadniveaus en verwachte afzet, vervaardigt dagelijks de inkooporders richting onze leveranciers in Europa en Azië, bewaakt de levertijden en ziet toe op nakoming van de gemaakte afspraken met toeleveranciers. Je zorgt voor correcte afhandeling van afwijkende leveringen en denkt proactief mee over verdere optimalisatie van onze goederenstroom.

Het profiel:

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Logistiek/Supply Chain.
  • Je beschikt over ca. 3-5 relevante werkervaring
  • Je bent uitgesproken accuraat, analytisch, beschikt over planmatig inzicht en probleemoplossend vermogen
  • Ervaring met SAP en/of software voor voorraadoptimalisatie is een prè
  • Ervaring met MS Office applicaties
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
  • Goede communicatieven vaardigheden


Geboden wordt:
Een uitdagende functie bij een internationale onderneming. De organisatie wordt gekenmerkt door een transparante en no-nonsense cultuur, waarbij teamgeest en een goede sfeer hoog in het vaandel staan. Majestic biedt jou een boeiende en zelfstandige functie met goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Denk je dat jij het verschil kunt maken voor Majestic? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV en referentienummer 87 via email naar herman.alting@majestic.nl t.a.v. Herman Alting.

Majestic Products B.V.
Postbus 80, 3200 AB Spijkenisse

- Acquisitie niet gewenst -

 

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.