Majestic Products BV bestaat sinds 1982 en is totaalleverancier op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Sinds de oprichting laat Majestic een sterke groei zien en sinds enkele jaren behoort het bedrijf tot het beursgenoteerde Bunzl. Majestic levert volgens het one-stop-shopping principe aan een brede klantenkring van wederverkopers in de Benelux en Duitsland. De producten vinden hun uiteindelijke bestemming in diverse industrietakken waaronder bouwnijverheid, (petro)chemische-industrie laboratoria, offshore industrie, automotive en de land- en tuinbouwsector. Het totale productassortiment bestaat uit acht productgroepen waaronder werkhandschoenen, bedrijfskleding, gehoorbescherming, hoofdbescherming en ademhalingsbescherming.

 

Voor het distributiecentrum in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een:

 

Logistiek Manager - lid MT

stevige people manager met oog voor optimalisatie van processen

 

De functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van 23 FTE, waarvan drie teamleiders die direct aan jou rapporteren. De werkzaamheden in het distributiecentrum bestaan uit inslag, opslag, planning, orderpicking en controle van uitgaande orders. Samen met de teamleiders houd je de prestaties nauwlettend in de gaten en je bent continu bezig de logistieke processen te analyseren en te verbeteren om klanten optimaal te kunnen bedienen. Met jouw coachende stijl van leidinggeven weet je de betrokkenheid te maximaliseren en je kunt goed omgaan met weerstand. In het Management Team ben je een betrokken sparringpartner die input levert voor het verbeteren de logistieke prestaties, maar ook van de bedrijfsprestaties in het algemeen. Je zoekt steeds naar een optimale samenwerking tussen de verschillende afdelingen. De Logistiek Manager rapporteert aan de General Manager van Majestic.

 

Het profiel:

Gevraagd wordt een enthousiaste people manager met een overtuigende, resultaatgerichte aanpak. Jouw profiel:

  • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting logistiek of bedrijfskunde.
  • Minimaal vijf jaar ervaring als Logistiek Manager, Warehouse Manager of Supply Chain Manager.
  • Ervaring in een ordergedreven omgeving (handel, productie, logistiek)
  • Up-to-date kennis van de logistiek.
  • Kennis van ERP-systemen. Ervaring met SAP is een sterke pre.
  • Stevig, mensgericht, nieuwsgierig, proactief, overtuigend.

 

Geboden wordt:

Majestic biedt een sterk commercieel gedreven bedrijf met een toppositie in de markt. Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Een leidinggevende functie in het logistieke hart van de onderneming. Een zeer indrukwekkend, state-of-the-art distributiecentrum. Goede arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Denk jij het verschil te kunnen gaan maken voor Majestic? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en referentienummer 83 via email naar herman.alting@majestic.nl t.a.v. Herman Alting.

 

-Acquisitie niet gewenst-

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.