Digitale klant worden bij Majestic

Wilt u als wederverkoper gebruik maken van de digitale bestelmogelijkheden van Majestic? Wij verwelkomen u graag als nieuwe klant op onze webshop! Digitale klant worden bij Majestic is eenvoudig en levert u talloze voordelen op.


Voordelen Majestic webshop

  • Gebruiksvriendelijke webshop met een overzichtelijke indeling van het uitgebreide assortiment
  • Eenvoudig zoeken en filteren om de juiste artikelen te vinden
  • Snel en eenvoudig bestellen door het samenstellen van favorietenlijsten of via de snel bestel optie (via csv)
  • Mogelijkheid tot het vergelijken van meerdere producten
  • Uitgebreid overzicht van uw bestelgeschiedenis.

Word een digitale klant in drie eenvoudige stappen

1. Registeren
Als bezoeker kunt u ons uitgebreide assortiment bekijken, maar de artikelen worden zonder prijzen weergegeven. Hiervoor dient u eerst een account aan te maken via 'Registreren'.

2. Prospect
Na het registreren van uw account bent u een prospect. Als prospect heeft u de mogelijkheid om zowel het uitgebreide assortiment te bekijken als de mogelijkheid om offertes aan te vragen. Na ontvangst van uw registratie en/of offerteaanvraag neemt Majestic contact met u op. Indien u akkoord gaat met de voorwaarden wordt u geregistreerd als klant en ontvangt u van ons een debiteurennummer. Hierna kunt u direct gebruik maken van alle voordelen van onze webshop.

3. Klant
Na registratie wordt uw aanvraag zo snel mogelijk behandeld en vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging. Vanaf dat moment bent u digitaal klant van Majestic en kunt u met uw login en wachtwoord in uw eigen omgeving uw prijzen zien en direct online bestellen.Download voor uitgebreide uitleg over het registratie- en bestelproces de Majestic Handleiding Webshop

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.