Vacature Warehouse medewerkers m/v


Majestic Products B.V. is een internationaal opererende importeur/groothandel op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en onderdeel van het beursgenoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc (www.bunzl.com). Majestic levert vanuit een ultramodern Distributiecentrum in Bergen op Zoom een totaalpakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen aan handelsondernemingen in alle takken van industrie in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Majestic heeft als missie gesteld de betrouwbaarste groothandelspartner te zijn voor handelsondernemingen die hun klanten adviseren en voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen. Majestic wil in dit partnerschap uitblinken in logistieke prestaties en verkoopondersteunende toegevoegde waarden, zodat de persoonlijke veiligheid van de uiteindelijke gebruiker optimaal is gewaarborgd.

Ons totaalassortiment PBM bestaat onder andere uit:
• Arm- en handbescherming
• Bedrijfskleding
• Been- en voetbescherming
Kijk hier voor ons totaal assortiment.

Ter versterking van het team in ons Distributie Centrum in Bergen op Zoom zoeken wij enthousiaste:

Warehouse medewerkers
Fulltime en Oproepkracht

De functie:
Als warehouse medewerker neem je de uitvoering van de logistieke opdrachten van de onderneming voor je rekening. Je wordt, naast het orderpicken, ook belast met de ontvangst, de inslag en de uitslag van goederen.

Het profiel:

  • Ervaring in het werken in een magazijn;
  • Het beschikken over een reachtruck certificaat en ervaring is een pré;
  • Je bent flexibel en hebt geen moeite met het werken volgens een wisselend rooster;
  • Je bent gedreven, enthousiast, energiek en collegiaal.


Bedrijfsprofiel:

De bedrijfscultuur is actiegericht met korte beslissingslijnen, waarbij teamgeest en een goede sfeer hoog in het vaandel staan. Meer info op www.majestic.nl.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd geraakt, stuur dan jouw brief met C.V. en referentienummer 85 of 86, bij voorkeur via email naar herman.alting@majestic.nl of per post.

- Acquisitie niet gewenst -

 

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.