Werken bij Majestic

Majestic is in ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel en distributeur van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Majestic is gespecialiseerd in werkhandschoenen en mag zich daarom zonder meer marktleider noemen op dit gebied binnen de Benelux. Bovendien blinkt de organisatie uit door zijn uitstekende logistieke prestaties vanuit het ultramoderne distributiecentrum in Bergen op Zoom. Daarnaast is Majestic Products B.V. onderdeel van het beursgenoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc. Achter dit succes staat een professioneel team dat in dienst staat van onze klanten.

Wilt u het Majestic-team versterken?

Werken bij Majestic betekent aan de slag gaan bij een groeiende, dynamische groothandelsorganisatie waarbij het geven van advies en het ontzorgen van klanten centraal staat. Bij Majestic hechten we veel waarde aan medewerkers die graag eigen initiatieven nemen en dit doen met veel enthousiasme en gedrevenheid. De bedrijfscultuur bestaat uit korte lijnen en een goede (werk)sfeer en teamgeest staan daarbij hoog in het vaandel.

Heeft u interesse om het Majestic-team te versterken, kijk dan hier op voor de actuele vacatures.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.