BradleyBij werkzaamheden in veeleisende omgevingen is veiligheid uitermate belangrijk. Veiligheidsdouches spelen in dit soort situaties een belangrijke rol.

Bradley is sinds 1921 een vooraanstaande speler op het gebied van commercieel sanitair. Tegenwoordig is Bradley de enige ‘alles onder één dak’ leverancier van commercieel sanitair. Het assortiment bevat onder andere toebehoren voor waslokalen, scheidingswanden, veiligheidssanitair en wasfonteinen. Bradley is één van de grootste producenten ter wereld op het gebied van veiligheidsdouches.

Steendam lab furnishing supplies is de importeur van Bradley veiligheidsdouches voor Noord- en West Europa. Het productprogramma bestaat onder andere uit combinatiedouches, oogdouches, gelaatsdouches en plensdouches. De douches zijn getest en gecertificeerd volgens de geldende Amerikaanse en Europese normen. Een volledig overzicht van het Bradley assortiment kunt u vinden op www.steendam.nl


Bekijk Bradley producten

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.