Master LockMaster Lock is de grootste hangslotproducent en leider in lockout oplossingen wereldwijd. Onze unieke expertise in veiligheid en beveiliging stelt ons in staat om de meest innoverende en betrouwbare reeks van veiligheidslockout /tagout-producten en accessoires ter wereld aan te bieden. 


Veiligheid op het werk is een essentieel aandachtspunt voor alle professionals. Elk jaar gebeuren er duizenden arbeidsongevallen tijdens het uitvoeren van reparatie- of onderhoudswerken aan industriële apparatuur. De meeste van deze ongevallen zijn toe te schrijven aan niet-uitgeschakelde energiebronnen. 

Om dergelijke ongevallen te vermijden heeft Master Lock Master Lock® Safety Solutions™ ontworpen: een volledige reeks hangsloten, accessoires en diensten die zijn ontworpen om u te helpen de best mogelijke lockout/tagout programma voor uw onderneming succesvol te ontwikkelen en te integreren. Het doel is dat uw onderneming de locale standaard LOTO-normen bereikt of overtreft.


Bekijk Masterlock producten

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.