SpascianiSPASCIANI, opgericht in Milaan in 1892, is een toonaangevend bedrijf in ademhalingsbeschermingsapparatuur in Italiƫ en is internationaal gezien een van de beste producenten voor zowel industriƫle als militaire toepassingen.

SPASCIANI ontwikkelt producten waarbij men bij elk noodgeval of routinematige interventie in volledige veiligheid kan werken; zoals bij brandpreventie en bescherming, noodhulp, kleine ruimtes en zuurstofarme omgevingen, en bij inspecties van (chemische) fabrieken.

SPASCIANI biedt een breed scala van producten voor de bescherming van de ademhaling; van mondkapjes tot halve en volledige gezichtsmaskers en van filters en patronen tot ademhalingsapparatuur.

SPASCIANI bezit originele patenten op het gebied van ademhalingsapparatuur, die wereldwijd nog steeds uniek zijn voor persoonlijke ademhalingsbeschermingsapparatuur.

Elk product is gecertificeerd in overeenstemming met de relevante Europese normen op het gebied van de productie en de verkoop van ademhalingsbeschermingsapparatuur.

Tegenwoordig staat SPASCIANI bekend als een van de meest vaste en dynamische bedrijven in de PBM-industrie.

Voor meer informatie, bezoek www.spasciani.com.


Bekijk Spasciani producten

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.