01 november 2017

3M™ Stofmaskers: veilig en comfortabel

Bunzl-MAJ-MAJ:/Aura_9332_Anwendung.jpg
Blootstelling aan stof kan schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid van de werknemers. Herhaaldelijke blootstelling kan op den duur ernstige ziekten veroorzaken en dit kan vermeden worden door het dragen van de meest geschikte persoonlijke bescherming en meer specifiek stofmaskers.

Met de stofmaskers van 3M wordt ademhalen gemakkelijker en is de gebruiker verzekerd van comfortabele bescherming tegen gevaarlijke deeltjes. De geavanceerde technologie in combinatie met een ergonomisch ontwerp zorgt voor het comfort waar de 3M stofmaskers om bekend staan.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gebruikte stofmaskers.

  • 3M Aura™ 9300+ Serie: Deze stofmaskers zijn het resultaat van grensverleggende ideeën, technologieën en materialen. Dankzij de innovatieve lage ademweerstandfiltertechnologie kan men nog makkelijker ademhalen door het stofmasker en een toppaneel met reliëf zorgt ervoor dat de oogbescherming niet beslaat door de warme en vochtige uitgeademde lucht. Maar ook het comfort en gebruiksgemak van deze serie zijn superieur. 9322+ en 9332+ hebben respectievelijk een classificatie van FFP2 NR D en FFP3 NR D en zijn beiden voorzien van een ventiel.
  • 3M 8825+ (FFP2) en 8835+ (FFP3): Deze stofmaskers zijn ontworpen voor een nog betere pasvorm, aangepast aan de vorm en de maat van het gezicht van de gebruiker. De stevige binnenschaal en het cupontwerp van deze stofmaskers voldoen aan de verstoppingstestsvereisten voor filterende gelaatsmaskers en aan EN 149 'R', wat betekent dat ze tijdens meer dan één shift kunnen worden gebruikt. FFP2 stofmaskers bieden bescherming tegen gemiddelde niveaus van fijnstof en nevel, die ontstaan bij vele industriële toepassingen. FFP3 maskers bieden bescherming tegen hoge niveaus van stof, nevel, metaaldampen en vezels die eveneens ontstaan bij heel wat industriële processen.

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming, hiervoor kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.