1 december 2017

3M SecureFit™ 400 Readers: Nu ook op sterkte!

Bunzl-MAJ-MAJ:/3M SF415 Reader.jpg
Er werden door 3M extra brillen ontwikkeld om deze productfamilie uit te breiden. De nieuwe veiligheidsbrillen beschermen niet enkel, maar zijn ook beschikbaar in verschillende sterktes voor het meer verfijnde en gedetailleerde werk!

Het assortiment 3M veiligheidsbrillen bestaat uit een grote variëteit aan moderne en stijlvolle producten. Verschillende van deze monturen zijn ook beschikbaar met een bepaalde sterkte. Zo nu ook de 3M SecureFit 400 veiligheidsbrillen. 3M SecureFit 400 veiligheidsbrillen staan bekend om hun perfecte pasvorm en dit dankzij de Pressure Diffusion Temple Technologie (PDT).

Nu zijn er door 3M extra monturen ontwikkeld om deze productfamilie uit te breiden. De nieuwe veiligheidsbrillen beschermen niet enkel, maar zijn ook beschikbaar in verschillende sterktes voor het meer verfijnde en gedetailleerde werk. Deze nieuwe reeks brillen biedt dus het comfort van de veiligheidsbrillen in combinatie met een sterkte om beter te kunnen lezen tijdens het werk. Op deze manier moet men geen twee brillen meer dragen of erger nog, wisselen tussen twee brillen in een onveilige omgeving.

Alle voordelen zijn dus samengevoegd in de SecureFit 400 Readers:

  • Robuust polycarbonaat lensmateriaal conform EN 166:2001
  • Keuze uit 3 verschillende sterktes: +1.5, +2.0 en +2.5
  • Zachte neusbrug zodat deze individueel aanpasbaar en comfortabel is
  • 3M gepatenteerde SecureFit™ PDT technologie: deze bepaalt de druk op het hoofd die nodig is voor een perfecte, veilige en comfortabele pasvorm. En dit voor elke individueel apart
  • Voorzien van een anti-kras en anti-damp laag.

Deze veiligheidsbrillen met sterkte bieden een gepaste oplossing voor personen die moeite hebben met de kleine letters en details tijdens het werken.

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van veiligheidsbrillen kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Bestel uw 3M SecureFit™ 400 Readers

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.