05 december 2017

M-Safe stofmaskers: Optimale bescherming tegen schadelijke stoffen

Bunzl-MAJ-MAJ:/M-Safe stofmaskers.jpg
Werknemers kunnen op de werkplek worden blootgesteld aan kleine stofdeeltjes, zoals fijnstof. Deze kleine stofdeeltjes tasten de longen en bloedcirculatie aan. Kleine stofdeeltjes komen bijvoorbeeld vrij bij het schuren van schillende ondergronden. M-Safe stofmaskers bieden een optimale bescherming tegen deze stofdeeltjes zoals, vaste deeltjes, vezels, micro-organismen, nevels en aërosolen, dus niet tegen dampen van bijvoorbeeld verf.

FFP2 en FFP3 M-Safe stofmaskers
Het bestaande productassortiment van M-Safe is recent uitgebreid met M-Safe stofmaskers van stofbeschermingsklassen FFP2 en FFP3 met uitademventiel. Deze stofmaskers bestaan uit drie panelen en een makkelijk te vormen neusbeugel met foam gelaatsafdichting en zijn daardoor geschikt voor gebruik op alle gezichtsvormen. Ook zijn deze maskers opvouwbaar en uitgerust met een uitademventiel. Een uitademventiel verkleint de uitademweerstand en het CO₂ gehalte, temperatuur en vochtigheid binnenin het masker wat het dragen van het stofmasker een stuk comfortabeler maakt.

  • FFP2 Optimale bescherming tegen stofdeeltjes van schadelijke stoffen. Maximaal aanvaarde concentratie van verontreinigende stoffen: 10x de grenswaarde, art. nr.: 40542500
  • FFP3 Maximale bescherming tegen stofdeeltjes van giftige tot zeer giftige stoffen. Maximaal aanvaarde concentratie van verontreinigende stoffen: 50x de grenswaarde, art. nr.: 40543500.

Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op gebied van stofmaskers kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.
Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.