Product Data Services

Majestic biedt u de mogelijkheid om up-to-date productinformatie te downloaden van alle beschikbare merken en productgroepen via de Product Data Services. De online tool stelt hoogwaardige productinformatie en afbeeldingen van ruim 26.000 PBM artikelen beschikbaar. Product data van onze eigen merken, OXXA Safety Gloves, M-Safe en M-Wear zijn via onze Product Data Service gratis te verkrijgen.

Bunzl-MAJ-MAJ:/Content Images/Button login pds.jpg    

Heeft u nog geen account voor onze Product Data Services, klik hier.

Waarvoor wordt product data gebruikt?
Product data wordt gebruikt om de informatie in uw ERP-systeem up-to-date te houden en uw webshop te voorzien van correcte productinformatie zodat uw klanten gemakkelijk de juiste artikelen kunnen vinden en kunnen bestellen. Tevens kunt u met productdata uw catalogi, folders, brochures, productsheets en etc. vullen met de juiste informatie.


Waarom gebruik maken van de Product Data Services
  • Product data OXXA Safety Gloves, M-Safe en M-Wear gratis beschikbaar
  • Alle PBM product data beschikbaar via één bron (diverse leveranciers/merken)
  • Wekelijkse updates beschikbaar
  • U heeft zelf minder capaciteit nodig om product data te verrijken
  • Wij bieden u een servicedesk voor technische ondersteuning.

Neem contact met ons op
Geef uw klanten het juiste advies en zorg voor correcte persoonlijke bescherming. Ook voor advies op het gebied van product data kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Majestic.

Verouderde browser

Gebruik een actuele internet browser om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor de meest recente versie.